Beach Vibes

YAASS! De zomer staat voor de deur! Maak jezelf ZOMER PROOF met deze cuties hieronder.

Filteren

3 producten found

 1. Knitted Metallic Dress Gold LA Sisters
  € 59,00
  Knitted Metallic Dress Gold LA Sisters
  € 59,00
 2. Venice Satin Dress Royal Green Eve Exclusive
  € 49,95
  Venice Satin Dress Royal Green Eve Exclusive
  € 49,95
 3. Venice Satin Dress Bronze Eve Exclusive
  € 49,95
  Venice Satin Dress Bronze Eve Exclusive
  € 49,95

3 producten found

Eve’s Fashion is altijd op zoek naar het beste van het beste voor jou! Wij maken het gemakkelijk voor jou, zodat jij je eigen fashion icoon kan zijn! De meest exclusieve merken, speciaal voor jou. Met onder andere LA Sisters, Quay Australia, RUNAWAY The Label en nog veel meer!

Wij bieden je een ruime keuze in ons fashionable assortiment aan. Al zoek je iets daily sophisticated of ga je voor een extraordinary out-going look dan hebben wij dat voor je. Ben je de trendsetter, de hustler, de partyanimal, de traveller of de influence babe, bij Eve’s fashion kleden wij je van top tot teen!

Stay tuned via onze Instagram, Facebook, nieuwsbrief en webshop voor de beste (win)actie’s, aanbiedingen en kortingscodes. Eve’s Fashion boutique is gevestigd in Woerden. Langskomen is alleen mogelijk op afspraak in onze showroom. Meer over je retour of retourneren weten? Bekijk onze FAQs pagina, of onze algemene voorwaarden.

                                                                                                                                                                                                                                               

Laat een review achter door een post of story te maken in jouw fearless Eve’s Fashion outfit! And become one of our Eve babes. Vergeet ons niet te taggen! IG: @eves_fashion #evesfashion