• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Blog - SUPERSALE

SUPER SALE
ITEMS VAN €5,- TOT €50,-

Voor al onze Eve babes die nog niet op de hoogte zijn, Eve's Fashion is deze week begonnen met de Super Sale! Voor kortingen waarvan je versteld zult staan. Items voor €5,- €10,- €15,- €20,- €25,- €30,- of €50,-. You’d better run before it’s gone, want alles moet weg! Dus dit is de LAATSTE kans om de items die jij altijd al had willen hebben te bemachtigen! Van merken als LA Sisters, Quay Australia & Jacky Luxury. Wees er snel bij, want op = op!

Go get it girl!

 

Bemachtig de laatste items van Boho Bikini. Shine dit zomerseizoen in stijl EN voor maar €15,-! Of ga voor de laatste items en maten van Maria Taylor en Sixth June voor €5,- of €10,-! Veel modieuze merken die je niet mag missen! Jacky Luxury en RUNAWAY the Label zijn altijd al geliefd geweest. Dus zorg ervoor dat jij de laatste items en maten van deze prachtige en sophisticated merken weet te bemachtigen. Om runway proof te zijn! Laatste items zoals de Dora Dresses of Chain Smoking Pants, Top of Dress voor een koopje.

Bekijk ook de laatste item van By Veer, be chilling met of zonder je mini me in hun geweldige loungewear. Match alles zoals je wilt! Je zou kunnen gaan voor een Legging matching een V-Neck Sweater, of bemachtig een Turtle Neck Sweater met een mooie Flared Pants. Veel modieuze en comfortabele two pieces die elke fashionista MOET hebben!

Vergeet niet je outfit af te maken met een laatste finishing touch! Yes ladies, we’re talking about accessories! Van het geweldige merk Quay Australia. Je beschermt jezelf tegen de zon en blijft alsnog heel fashionable! Be flexing met een Quay sunnie vanaf €20,-!

 

You better bring your A-game and slay honey!

 
(Outlet artikelen worden niet retour genomen, zie voorwaarden sale)
Geplaatst op 14 september 2020