• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Betalen

Bij Eve’s Fashion kun je op meerdere manieren betalen:

  • iDEAL
  • Riverty (+€3,95)
  • Klarna (+€3,95)
  • Sofort
  • Bancontact
  • PayPal (+ €2,50)
  • Creditcard (Mastercard/Visa/Maestro)

Waarom IDEAL? 

IDEAL is een Nederlandse betaalmogelijkheid. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. IDEAL is veilig, snel en makkelijk!
- Je betaalt via je eigen bank, dus vertrouwd en veilig.
- Registreren of speciale software downloaden is niet nodig. 

- Je IDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar op rekeningoverzicht.
- Betalen met iDEAL is altijd gratis.

Waarom Riverty – Achteraf betalen?

Riverty voert voor Eve's Fashion voor Nederlandse klanten het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Eve's Fashion rekent een extra fee als je de keuze maakt om met Riverty te betalen, deze fee bedraagt €3,95. Deze fee moet altijd betaald worden, ongeacht of u ervoor kiest om de product(en) niet te houden. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Waarom Klarna - Achteraf betalen?
Veilig achteraf betalen met Klarna, je betaalt pas nadat je je bestelling hebt ontvangen. Eve's Fashion rekent een extra fee als je de keuze maakt om met Klarna te betalen, deze fee bedraagt €3,95. Deze fee moet altijd betaald worden, ongeacht of u ervoor kiest om de product(en) niet te houden. Verder zijn aan deze betaalmogelijkheid bepaalde voorwaarden verbonden, je gaat een betaalafspraak aan bij Klarna. Betaal je niet op tijd? Dan kan het zijn dat Klarna extra kosten in rekening brengt, hier hebben wij geen invloed op en hier zijn wij ook niet voor verantwoordelijk.

Lees de Algemene Voorwaarden van Klarna door zodat je weet wat je rechten en plichten zijn als je kiest voor deze betaalmogelijkheid.

Waarom Sofort?
Sofort van Klarna is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun eigen online banksysteem.
- Beschikbaar in 9 landen binnen Europa.
- Veilig betalen dankzij TÜV-certificaat.
-
De bekendste directe betaalmethode in Duitsland

Waarom Bancontact?
Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving bij je eigen bank. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld staat direct bij ons op de rekening. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.
- Makkelijk betalen via de Bancontact App
- Meest gekozen betaalmethode in België.

Waarom Paypal?

PayPal is een populaire internationale betaalmethode en biedt kopers veel bescherming en gemak. Je kunt zelf een PayPal account aanmaken en hieraan je bankrekeningnummer of creditcard koppelen of je kan een saldo storten op jouw account. Vervolgens kan je eenvoudig online aankopen doen met je e-mailadres en wachtwoord. Eve's Fashion rekent een extra fee als je de keuze maakt om met Paypal te betalen, deze fee bedraagt €2,50. Deze fee moet altijd betaald worden, ongeacht of u ervoor kiest om de product(en) niet te houden. 
- Geen verspreiding van je gegevens. 

- Betaling is gekoppeld aan je e-mail. 

- Je meld je aan bij een beveiligde omgeving.

Waarom Creditcard?

Bij Eve’s Fashion kun je betalen met je Visa/Mastercard/Maestro creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcardgegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Andere beschikbare betaalmethodes
Eve's Fashion heeft nog voor internationale bestellingen ook nog overige betaalmethodes waaruit je kan kiezen oa. EPS, Giropay, KBC/CBC, Belfius en ING Home’Pay