• Worldwide shipping
 • Weekly new collection
 • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Retourneren

Je kunt jouw online aankopen binnen 14 dagen aan ons retourneren. Je mag jouw aankopen thuis passen zoals je dat ook bij ons in de showroom zou doen. De artikelen dienen in oorspronkelijk staat geretourneerd te worden.

In verband met hygiëne kunnen wij onderstaande artikelen niet retour accepteren. Indien het alsnog retour wordt gestuurd, hebben wij het recht om het retourpakket af te keuren.

 • Lingerie & badkleding
 • Geen originele verpakking.
 • Artikelen met vlekken of geuren
 • Gebruikt of beschadigd.

 

Hoe werkt de retourservice?
Meld je retour altijd aan via de mail. Dit mag naar het volgende emailadres verstuurd worden, info@eve-fashion.com. Zodra wij deze aanmelding hebben ontvangen krijgt u van ons een link voor je retouretiket en een retourformulier. Het retourformulier volledig ingevuld meesturen in je retour zending. Zonder retourformulier kunnen wij je retour niet in behandeling nemen. Mocht je niet kunnen printen mag je dit handmatig overschrijven.

*Retourneren kan enkel via onze retourservice. Indien je kiest voor een andere weg dan staan wij niet garant voor eventueel verlies of beschadiging.

Hoe lang is mijn retourtermijn?

Bij Eve’s Fashion heb je een wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen, retouren moeten binnen deze periode bij ons binnen zijn.
 Zo heb je genoeg tijd om je artikel(en) te passen en te beslissen of je het artikel wil houden of terugzenden. Indien je kiest voor het laatste, maak je gebruik van het retourformulier die je van ons krijgt na aanmelding van je retour. 
Op het retourformulier kan je invullen wat de reden van retour is. Zorg ervoor dat de artikelen in hun originele staat verkeren, met het prijskaartje of etiket aangehecht. Op deze manier kunnen we bij Eve’s Fashion de artikelen die niet naar wens zijn, moeiteloos terugnemen.

Wanneer ontvang ik de retourbetaling?
Op het moment dat wij de retour hebben ontvangen, controleren wij of de artikelen nog in goede staat verkeren. Als alles aan de voorwaarden voldoet, krijg je binnen 7 werkdagen een bevestiging. Wij doen ons best het aankoopbedrag van de geretourneerde items zo snel mogelijk aan je terug te betalen, mits het geen afgeprijsde artikelen zijn. In het geval dat de volledige bestelling retour gestuurd word, zijn wij gehouden de verzending te crediteren wanneer deze bestelling compleet bij ons retour is binnengekomen of bij een besteding lager dan €100,-. Je ontvangt het aankoopbedrag op dezelfde manier waarop je dit bedrag hebt betaald. Indien je voor achteraf betalen hebt gekozen, passen wij de factuur aan en ontvang je een nieuwe factuur/informatie van Riverty of Klarna. De toeslag à €3,95 die voor Riverty of Klarna gerekend wordt, moet wel ten alle tijden betaald worden.

Kan ik een artikel omruilen?
Heb je online iets bij ons besteld, dan is een omruiling helaas niet mogelijk. Wil je toch een andere maat of kleur? Plaats een nieuwe bestelling voor je gewenste item(s). Zo heb je het item snel in huis en voorkom je dat het gewenste item uitverkocht is geraakt.

Ik heb een verkeerd/beschadigd artikel ontvangen. Hoe lossen we dit op?
Dat gaan we natuurlijk voor je oplossen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. We verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice en foto's van het desbetreffende item en het ordernummer te sturen. Vervolgens beoordelen wij jouw aanvraag en reageren wij met een passende oplossing.

Er ontbreekt een artikel in mijn pakket. Hoe kan dat?
Indien we jouw bestelling niet volledig in orde kunnen maken door een bepaalde oorzaak, wordt je hierover geïnformeerd via de mail met een passende oplossing. Nog geen mail ontvangen van onze klantenservice? Neem dan via de mail contact met ons op.

Mag ik mijn afgeprijsde artikelen retourneren?
Artikelen welke zijn afgeprijsd mogen geretourneerd worden. Echter krijg je geen geld terug op afgeprijsde artikelen! Er wordt geen geld gecrediteerd tevens ook geen Riverty of Klarna factuur kwijt gescholden. Ruilen is mogelijk t/m 50% sale en binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Tevens geldt dit ook voor algemene acties of kortingscodes binnen de webshop. Bij een ruiling, krijg je van ons een shoptegoed zodra we de retour hebben ontvangen. Hiermee kan je wat anders uitkiezen.

Mag ik bikini's, lingerie en badkleding retourneren?
Wettelijk gezien mogen wij lingerie, bikini’s, badpakken etc. weigeren ivm hygiënisch oogpunt. Wij begrijpen maar al te goed dat dit lastig is als u een te kleine maat heeft ontvangen of deze toch niet naar wens is. Daarom hebben wij een coulance regeling dat badkleding & lingerie wel geruild mag worden aan de hand van een tegoedcode. Wij crediteren geen geld terug. Met deze tegoedcode kunt u dan een andere maat uitkiezen of zelfs een ander product. Heb je de hygiene verzegeling (Eve's Fashion sticker) op de verpakking niet verbroken/open gemaakt, dan krijg je wel je geld terug.


Wat mag ik niet retourneren?

 • 
Afgeprijsde artikelen met meer dan 50% korting.
 • Artikelen buiten de 14 dagen retour termijn.
 • Artikelen zonder originele verpakking, label of kaartje.
 • Artikelen met vlekken, geuren, scheuren, defecten, gewassen of enig ander vermoeden van gedragen artikelen.
 • Artikelen aangeschaft in de showroom.
 • De wimpers van Lash Queen mogen ivm hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden.
 • Oorbellen mogen ivm hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden.
 • Mondmaskers mogen ivm hygienisch oogpunt niet retour gestuurd worden.