Retourneren

Retourbeleid
Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel dat je besteld hebt, niet helemaal aan de verwachtingen voldoet. Misschien is het te klein, te groot of vind je het gewoon niet mooi. Dat vinden wij geen probleem.
Wat de reden ook is: bij Eve’s Fashion hanteren we een handig en vooral gemakkelijk en duidelijk retourbeleid. Dat maakt online bestellen nog leuker! Hier lees je meer over ons retourbeleid.

Termijn van retourneren
Bij Eve’s Fashion heb je een wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen, retouren moeten binnen deze periode retour gestuurd zijn.
Zo heb je genoeg tijd om je artikel(en) te passen en te beslissen of je het artikel wil houden of terugzenden. Indien je kiest voor het laatste, maak je gebruik van de retourformulier die je op deze pagina kan downloaden.
Op het retourformulier kan je invullen wat de reden van retour is. Zorg ervoor dat de artikelen in hun originele staat verkeren, met het prijskaartje of etiket aangehecht. Op deze manier kunnen we bij Eve’s Fashion de artikelen die niet naar wens zijn, moeiteloos terugnemen.


Retouren bij afgeprijsde artikelen

Artikelen, welke zijn afgeprijsd, kunnen niet geretourneerd worden! Er word geen geld gecrediteerd tevens ook geen AfterPay factuur kwijt gescholden. Ruilen is wel mogelijk t/m 50% sale en binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Tevens geld dit ook voor algemene acties of kortingscodes binnen de webshop. Bij een ruiling, krijg je van ons een shop tegoed zodra we de retour hebben ontvangen. Hiermee kan je wat anders uitkiezen.

Aanmelden van Retouren
Wilt u een retour aanmelden, doe dit dan altijd via de mail. Dit mag naar het volgende emailadres verstuurd worden, info@eve-fashion.com. Zodra wij deze aanmelding hebben ontvangen krijgt u van ons een retournummer. Dit nummer moet op het pakket genoteerd worden. Dit nummer zorgt ervoor dat het pakje geaccepteerd kan worden door ons en bij de afdeling retouren terecht komt.

Retouren die niet zijn voorgemeld via de mail worden niet in behandeling genomen.

Zorg ervoor dat het retourformulier volledig is ingevuld. Anders kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Eve's Fashion raadt je aan om jouw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvang je namelijk een verzendbewijs en is jouw pakket altijd traceerbaar via track & trace. Let op, bewaar deze track&trace code goed, totdat je van ons een bevestiging van ontvangst heb gehad!


Retournummer & Retourformulier
Zodra je jouw retour hebt aangemeld krijg je van ons een retournummer. Deze dient op het pakket vermeld te worden. Let op, dit is geen antwoordnummer. Retour sturen is op eigen kosten. Hier kan je jouw Retourformulier downloaden.


Betalingsvoorwaarden bij retour
Indien je bij ons een of meerdere artikelen bestelt, deze niet goed zijn en je de artikelen vervolgens wilt retourneren, krijg je van ons gewoon je geld terug mits het geen afgeprijsde artikelen zijn. Op het moment dat wij de retour hebben ontvangen, controleren wij of de artikelen nog in goede staat verkeren. Als alles aan de voorwaarden voldoet, mag je binnen 30 dagen het geld terug op je rekening verwachten.

De toeslag a €2,50 die voor Afterpay gerekend wordt, moet wel ten alle tijden betaald worden.


Retouren bij Swimwear
Wettelijk gezien mogen wij lingerie, bikini’s, badpakken etc weigeren ivm hygienisch oogpunt. Wij begrijpen maar al te goed dat dit lastig is als u een te kleine maat heeft ontvangen of deze toch niet naar wens is. Daarom hebben wij een coulance regeling dat swimwear wel geruild mag worden aan de hand van een tegoedcode. Wij crediteren geen geld terug. Met deze tegoedcode kunt u dan een andere maat uitkiezen of zelfs een ander product.


Retouren bij Lash Queen wimpers
De wimpers van Lash Queen kunnen ivm hygienisch oogpunt niet retour gestuurd worden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@eve-fashion.com

 

Retouren bij Sieraden
Oorbellen kunnen ivm hygienisch oogpunt niet retour gestuurd worden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@eve-fashion.com