• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel dat je besteld hebt, niet helemaal aan de verwachtingen voldoet. Misschien is het te klein, te groot of vind je het gewoon niet mooi. Dat vinden wij geen probleem. 
Wat de reden ook is: bij Eve’s Fashion hanteren we een handig en vooral gemakkelijk en duidelijk retourbeleid. Dat maakt online bestellen nog leuker! Hier lees je meer over ons retourbeleid.

Aanmelden van Retouren

Wilt u een item retour sturen? Meld je retour dan altijd aan via de mail. Dit mag naar het volgende emailadres verstuurd worden, info@eve-fashion.com. Zodra wij deze aanmelding hebben ontvangen krijgt u van ons een retournummer, retouretiket en een retourformulier. Het retournummer moet op het pakket genoteerd worden. Dit nummer zorgt ervoor dat het pakje geaccepteerd kan worden door ons en bij de afdeling retouren terecht komt.

Termijn van retourneren

Bij Eve’s Fashion heb je een wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen, retouren moeten binnen deze periode bij ons binnen zijn.
 Zo heb je genoeg tijd om je artikel(en) te passen en te beslissen of je het artikel wil houden of terugzenden. Indien je kiest voor het laatste, maak je gebruik van het retourformulier die je van ons krijgt na aanmelding van je retour. 
Op het retourformulier kan je invullen wat de reden van retour is. Zorg ervoor dat de artikelen in hun originele staat verkeren, met het prijskaartje of etiket aangehecht. Op deze manier kunnen we bij Eve’s Fashion de artikelen die niet naar wens zijn, moeiteloos terugnemen.

Retouren bij afgeprijsde artikelen

Artikelen, welke zijn afgeprijsd, kunnen niet geretourneerd worden! Er wordt geen geld gecrediteerd tevens ook geen AfterPay of Klarna factuur kwijt gescholden. Ruilen is wel mogelijk t/m 50% sale en binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Tevens geldt dit ook voor algemene acties of kortingscodes binnen de webshop. Bij een ruiling, krijg je van ons een shoptegoed zodra we de retour hebben ontvangen. Hiermee kan je wat anders uitkiezen.

Betalingsvoorwaarden bij retour

Indien je bij ons een of meerdere artikelen bestelt, deze niet goed zijn en je de artikelen vervolgens wilt retourneren, krijg je van ons gewoon je geld terug mits het geen afgeprijsde artikelen zijn. Op het moment dat wij de retour hebben ontvangen, controleren wij of de artikelen nog in goede staat verkeren. Als alles aan de voorwaarden voldoet, mag je binnen 30 dagen het geld terug op je rekening verwachten. 
 De toeslag à €3,95 die voor AfterPay of Klarna gerekend wordt, moet wel ten alle tijden betaald worden.

Retouren bij bikini's, lingerie en badkleding.
Wettelijk gezien mogen wij lingerie, bikini’s, badpakken etc. weigeren ivm hygiënisch oogpunt. Wij begrijpen maar al te goed dat dit lastig is als u een te kleine maat heeft ontvangen of deze toch niet naar wens is. Daarom hebben wij een coulance regeling dat badkleding & lingerie wel geruild mag worden aan de hand van een tegoedcode. Wij crediteren geen geld terug. Met deze tegoedcode kunt u dan een andere maat uitkiezen of zelfs een ander product. Heb je de hygiene verzegeling (Eve's Fashion sticker) op de verpakking niet verbroken/open gemaakt, dan krijg je wel je geld terug.

Retouren bij Lash Queen wimpers

De wimpers van Lash Queen kunnen ivm hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@eve-fashion.com.

Retouren bij Sieraden

Oorbellen kunnen ivm hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@eve-fashion.com.