Boho Bikini's

Helemaal fan van de bohemian look? Dan passen de bikini’s van Boho Bikini helemaal in jouw straatje. Simpele modellen afgewerkt in prachtige stoffen en fabulous details! Boho Bikini is zo gestyled dat je alles los van elkaar kan combineren, een swimwear fantasy! Ben jij op zoek naar een stijlvolle bikini voor aankomende zomer? Dan vind je hieronder de perfecte Boho Bikini voor jou!

Boho Bikini's

Helemaal fan van de bohemian look? Dan passen de bikini’s van Boho Bikini helemaal in jouw straatje. Boho Bikini is een absolute summer MUST HAVE! Less is more! Simpele modellen afgewerkt in prachtige stoffen en fabulous details! De ontwerpers van Boho Bikini reizen de hele wereld rond om inspiratie op te doen voor jouw bikini’s en badpakken! Je kunt kiezen voor een top in bandeau vorm, maar ook voor een top in triangel vorm. Een kenmerk van Boho Bikini is dat de bikini’s en badpakken zijn voorzien van een statement steen. Bohemian chique! Boho Bikini is zo gestyled dat je alles los van elkaar kan combineren, een swimwear fantasy! It’s up to you! Door de ruime keuze in modellen is Boho Bikini geschikt voor ieder figuur.

De eye cathing kleuren van Boho komen goed tot hun recht door de eenvoud van de bikini’s. Oog voor details komen deze bikini’s zeker niet te kort! Van chunky gedetailleerde stenen tot aan geraffineerde steentjes. In één woord prachtig! Naast bikini’s, biedt Boho Bikini een ruime collectie aan met badpakken in de bohemian stijl. De badpakken zijn ook voorzien van chunky gedetailleerde stenen tot aan geraffineerde steentjes. Simpele modellen afgewerkt in prachtige en mooie kwaliteit stoffen!

Ben jij op zoek naar een stijlvolle bikini voor aankomende zomer? Dan vind je bij Eve’s Fashion allerlei prachtige Boho Bikini’s!