• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

International Shipping

Als u op zoek bent naar meer informatie over wereldwijde verzending, bent u op de juiste pagina! If you want the tekst in English, put the language switch on in the menu! Hieronder hebben we alle informatie over onze verzendkosten op een rijtje gezet. We hebben een aantal landen geselecteerd en deze in een zone geplaatst. Hieronder vind je verschillende zones. Alle internationale leveringen worden verzekerd verzonden.

Verzendkosten Zone 1 - Europa
Heeft u een bestelling met een besteding van meer dan €120,- dan zijn de bezorgkosten gratis. Bij bestellingen onder de €120,- betaal je €9,- verzendkosten.
Landen zone 1: België en Duitsland.

Verzendkosten Zone 2 - Europa
Heeft u een bestelling met een besteding van meer dan €150,- dan zijn de bezorgkosten gratis. Bij bestellingen onder de €150,- betaal je €12,- verzendkosten.
Landen zone 2: Frankrijk, Denemarken, Luxemburg, Monaco, Monaco, Slowakije, Italië en Groot Brittannië.

Verzendkosten Zone 3 - Europa
Heeft u een bestelling met een besteding van meer dan €150,- dan zijn de bezorgkosten gratis. Bij bestellingen onder de €150,- betaal je €13,50 verzendkosten.
Landen zone 3: Spanje, Tsjechië en Portugal.

Verzendkosten Zone 4 - Europa
Heeft u een bestelling met een besteding van meer dan €200,- dan zijn de bezorgkosten gratis. Bij bestellingen onder de € 200,- betaal je €15,95 verzendkosten.
Landen zone 4: Sweden, Polen, Ierland, Hongarije, Finland, Zwitserland en Verenigde Staten.

Verzendkosten Zone 5 - Rest van Europa
Heeft u een bestelling met een besteding van meer dan €200,- dan zijn de bezorgkosten gratis. Bij bestellingen onder de €200,- betaal je €19,95 verzendkosten.
Landen zone 5: Roemenië, Malta, Litouwen, Letland, Kroatië, Griekenland, Estland, Cyprus en Bulgarije.

Verzendkosten Zone 6 - Rest van de wereld
Voor alle aankopen bedragen de verzendkosten €25,00.
Landen zone 6: bijv. Zuid Korea, Japan, United Emirates, Australie etc.

Wanneer u producten van onze site bestelt met levering buiten Nederland, kunnen invoerrechten en verhoogde belastingen van toepassing zijn zodra de levering de bestemming heeft bereikt. U bent verantwoordelijk voor de betaling van dergelijke invoerrechten en belastingen. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over deze kosten en geen kennis hebben van het bedrag. Neem contact op met uw plaatselijke douanekantoor voor meer informatie voordat u uw bestelling plaatst.

Helaas verzenden we geen bestellingen in het weekend.