• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Voorwaarden Sale

Heb je een artikel in de sale gekocht? Hieronder hebben wij onze sale voorwaarden

Artikelen besteld uit de Sale/Outlet hebben een levertijd van 1 tot 2 weken.

Retouren bij afgeprijsde artikelen

Artikelen, welke zijn afgeprijsd, mogen alleen geruild worden aan de hand van een tegoedcode! Er wordt geen geld gecrediteerd tevens ook geen AfterPay factuur kwijt gescholden. Ruilen is wel mogelijk t/m 50% sale en binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Tevens geldt dit ook voor algemene acties of kortingscodes binnen de webshop. Bij een ruiling, krijg je van ons een shoptegoed zodra we de retour hebben ontvangen. Hiermee kan je wat anders uitkiezen.

Aanmelden van Retouren

Wilt u een retour aanmelden, doe dit dan altijd via de mail. Dit mag naar het volgende emailadres verstuurd worden, info@eve-fashion.com. Zodra wij deze aanmelding hebben ontvangen krijgt u van ons een retournummer, retouretiket en retourformulier. Het retournummer moet op het pakket genoteerd worden. Dit nummer zorgt ervoor dat het pakje geaccepteerd kan worden door ons en bij de afdeling retouren terecht komt.

We bieden een retouretiket aan om voor €1,- goedkoper een retour te sturen naar ons. Bij gebruik van dit retouretiket, zijn de kosten van verzending bij PostNL €5,95 ipv €6,95. Dit dien je te voldoen bij een PostNL afleverpunt/locatie of online via hun betaallink.

Zorg ervoor dat het retourformulier volledig is ingevuld. Anders kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Eve's Fashion raadt je aan om jouw retour als pakket via onze PostNL retouretiket te verzenden. Dan ontvang je namelijk een verzendbewijs en is jouw pakket altijd traceerbaar via track & trace. Let op, bewaar deze track&trace code goed, totdat je van ons een bevestiging van ontvangst heb gehad!

Betalingsvoorwaarden bij retour

Indien je bij ons een of meerdere artikelen bestelt, deze niet goed zijn en je de artikelen vervolgens wilt retourneren, krijg je van ons gewoon je geld terug mits het geen afgeprijsde artikelen zijn. Op het moment dat wij de retour hebben ontvangen, controleren wij of de artikelen nog in goede staat verkeren. Als alles aan de voorwaarden voldoet, mag je binnen 30 dagen het geld terug op je rekening verwachten. 

De toeslag à €3,95 die voor AfterPay gerekend wordt, moet wel ten alle tijden betaald worden.

Retouren bij Badkleding

Wettelijk gezien mogen wij lingerie, bikini’s, badpakken etc. weigeren ivm hygiënisch oogpunt. Wij begrijpen maar al te goed dat dit lastig is als u een te kleine maat heeft ontvangen of deze toch niet naar wens is. Daarom hebben wij een coulance regeling dat badkleding & lingerie wel geruild mag worden aan de hand van een tegoedcode. Wij crediteren geen geld terug. Met deze tegoedcode kunt u dan een andere maat uitkiezen of zelfs een ander product.

Retouren bij Lash Queen wimpers

De wimpers van Lash Queen kunnen ivm hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@eve-fashion.com.

Retouren bij Sieraden

Oorbellen kunnen ivm hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@eve-fashion.com.

OUTLET
Items uit de outlet worden NIET meer retour genomen. Geen uitzonderingen op mogelijk! Dit is definitief!

FLASH SUMMER SALE

Let op, items uit de FLASH SALE worden NIET retour genomen. Deze sale is niet met terugwerkende kracht. Artikelen gekocht op dag 1,2 & 3 van deze verkoop kan niet worden geretourneerd. Wij geven geen restitutie/geld terug op deze afgeprijsde artikelen. Vanaf dag 4,5 & 6 kan je je artikelen inwisselen voor een shop tegoedcode, nogmaals dit geldt voor artikelen die zijn gekocht op dag 4,5 & 6 van deze Flash summer sale. Voor de verlende Sale dagen geld het volgende, artikelen gekocht op de verlengde Sale dagen kunnen worden ingewisseld voor een winkeltegoed, dit geldt voor artikelen in deze Flash summer sale. Zie onze verkoopvoorwaarden op de website!

Je dient er rekening mee te houden dat items uit de sale/outlet/sample sale, oude collectie is en eventuele lichte beschadigingen of gebreken mogelijk kunnen zijn voor deze prijzen. Wij geven geen geld terug op deze afgeprijsde artikel(en).