• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Voorwaarden Sale

Heb je een artikel in de sale gekocht? Hieronder hebben wij onze sale voorwaarden

Artikelen besteld uit de OUTLET/SALE hebben een levertijd van 5-7 werkdagen.
Artikelen besteld uit de FLASH SALE hebben een levertijd van 2-3 werkdagen.

Retouren bij afgeprijsde artikelen

Artikelen, welke zijn afgeprijsd, mogen alleen geruild worden aan de hand van een tegoedcode! Er wordt geen geld gecrediteerd tevens ook geen Riverty of Klarna factuur kwijt gescholden. Ruilen is wel mogelijk t/m 50% sale en binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Tevens geldt dit ook voor algemene acties of kortingscodes binnen de webshop. Bij een ruiling, krijg je van ons een shoptegoed zodra we de retour hebben ontvangen. Hiermee kan je wat anders uitkiezen.

Let op, betreft het een ruiling bij tijdelijke acties dan krijg je een tegoedcode twv het bestelde bedrag minus de korting die je op dat moment hebt gekregen. De tijdelijke actie is zoals gezegd tijdelijk. Als het een ruiling betreft later dan de tijdelijke actie dan zullen de items niet meer de korting hebben als de tijdelijke actie voorbij is! Wees hier goed van bewust

Aanmelden van Retouren

Wilt u een retour aanmelden, doe dit dan altijd via de mail. Dit mag naar het volgende emailadres verstuurd worden, info@eve-fashion.com. Zodra wij deze aanmelding hebben ontvangen krijgt u van ons een retouretiket en retourformulier.

We bieden een retouretiket aan om voor €1,30- goedkoper een retour te sturen naar ons. Bij gebruik van dit retouretiket, zijn de kosten van verzending bij PostNL €5,95 ipv €7,25. Dit dien je te voldoen bij een PostNL afleverpunt/locatie of online via hun betaallink.

Zorg ervoor dat het retourformulier volledig is ingevuld. Anders kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Eve's Fashion raadt je aan om jouw retour als pakket via onze PostNL retouretiket te verzenden. Dan ontvang je namelijk een verzendbewijs en is jouw pakket altijd traceerbaar via track & trace. Let op, bewaar deze track&trace code goed, totdat je van ons een bevestiging van ontvangst heb gehad of je geld op je rekening hebt gecrediteerd!

Betalingsvoorwaarden bij retour

Indien je bij ons een of meerdere artikelen bestelt, deze niet goed zijn en je de artikelen vervolgens wilt retourneren, krijg je van ons gewoon je geld terug mits het geen afgeprijsde artikelen zijn. Op het moment dat wij de retour hebben ontvangen, controleren wij of de artikelen nog in goede staat verkeren. Als alles aan de voorwaarden voldoet, mag je binnen 30 dagen het geld terug op je rekening verwachten. 

De toeslag à €3,95 die voor Riverty & Klarna gerekend wordt, moet wel ten alle tijden betaald worden.

Retouren bij Badkleding

Wettelijk gezien mogen wij lingerie, bikini’s, badpakken etc. weigeren ivm hygiënisch oogpunt. Wij begrijpen maar al te goed dat dit lastig is als u een te kleine maat heeft ontvangen of deze toch niet naar wens is. Daarom hebben wij een coulance regeling dat badkleding & lingerie wel geruild mag worden aan de hand van een tegoedcode. Wij crediteren geen geld terug. Met deze tegoedcode kunt u dan een andere maat uitkiezen of zelfs een ander product.

Retouren bij Lash Queen wimpers

De wimpers van Lash Queen kunnen ivm hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@eve-fashion.com.

Retouren bij Sieraden

Oorbellen kunnen ivm hygiënisch oogpunt niet retour gestuurd worden. Mocht u een defect artikel hebben ontvangen kunt u binnen 2 dagen contact opnemen met ons via info@eve-fashion.com.

OUTLET
Items uit de outlet worden NIET meer retour genomen. Geen uitzonderingen op mogelijk! Dit is definitief!

OUR ANNUAL FLASH SALE
Items/acties gekocht in de FLASH SALE, zijn niet met terugwerkende kracht op te eisen. Bij deze acties krijg je GEEN geld terug, tevens word er ook geen Riverty/Afterpay of Klarna factuur kwijt gescholden. Artikelen die op dag 1, 2, 3, 4 & 5 van deze sale zijn gekocht, kunnen niet worden geretourneerd EN IS DEFINITIEVE VERKOOP! We geven geen restitutie/geld terug op deze afgeprijsde artikelen. Je kunt items gekocht op dag 6 & 7, inwisselen voor een shoptegoed, ook hier krijg je geen geld op terug dit geldt ALLEEN voor items die zijn gekocht op dag 6 & 7 van onze FLASH SALE.

CYBER MONDAY SALE
Items/acties gekocht in de CYBER MONDAY SALE, zijn niet met terugwerkende kracht op te eisen. Bij deze acties krijg je GEEN geld terug, tevens word er ook geen Riverty/Afterpay of Klarna factuur kwijt gescholden. Mocht je een item hebben bij je bestelling zonder de korting, mag deze uiteraard wel retour waar je geld voor terug krijgt. Kortingscode niet in combinatie met persoonlijke tegoedcodes en/of andere kortingscodes.

 

Je dient er rekening mee te houden dat items uit de sale/outlet/sample sale, oude collectie is en eventuele lichte beschadigingen of gebreken mogelijk kunnen zijn voor deze prijzen. Wij geven geen geld terug op deze afgeprijsde artikel(en).