• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Blog - End of Summer Sale

Of je nu je zomergarderobe wilt upgraden, jezelf wilt verwennen met een prachtige nieuwe outfit of een paar accessoires wilt toevoegen om je look compleet te maken. Van 18 tot en met 27 augustus heeft Eve’s Fashion haar End of Summer Sale. De dagen worden korter en de zomer nadert haar einde, maar dat betekent niet dat de pret voorbij is. Integendeel, onze End of Summer Sale biedt je de kans om te genieten van ongelooflijke kortingen en geweldige aanbiedingen. Je kunt maar liefst 10 dagen profiteren van 50% korting op bijna al onze items!

Dit is dé mogelijkheid om je garderobe bij te werken met de nieuwste trends en tijdloze klassiekers, zonder je zorgen te maken over je budget. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle jurk, een chique blazer of de perfecte denim, bij Eve's Fashion vind je het allemaal met 50% korting! Ook is er geen gedoe met het invoeren van codes tijdens het afrekenen. Jouw korting wordt automatisch toegepast, zodat je zonder enige moeite van de geweldige aanbiedingen kunt profiteren. Mocht je nog een tegoedcode hebben, kan deze bovenop de korting worden toegepast.

 

WAAROM MOET JE DEZE SALE NIET MISSEN?

    1. 50% korting op jouw musthaves: Dit is je kans om je favoriete items te shoppen met mega veel voordeel. Met uitzondering van bestsellers.
    2. Geen code nodig: We houden het simpel en moeiteloos voor je. Geen gedoe met het invoeren van codes tijdens het afrekenen. Jouw korting wordt automatisch toegepast, zodat je zonder enige moeite van de geweldige aanbiedingen kunt profiteren.
  • Onze laatste sale, voorlopig: Tot aan Black Friday, zal Eve’s Fashion geen sales verzorgen. Om je favoriete items te scoren, raden wij aan deze te shoppen in onze End of Summer Sale. Wacht niet te lang, want na deze periode keren de prijzen terug naar normaal. 

 

DISCLAIMER:
Zie onze voorwaarden sale.
Met uitzondering van bestsellers.
Alle bestellingen hebben een langere levertijd tijdens de End of Summer Sale.

Geplaatst op 18 augustus 2023