• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Blog - New Eve Spring Collection 20’

Eve is terug met een mooie maar stoere lentecollectie van 20 '. Maar als eerst, hopen we dat het goed gaat met jullie en jullie dierbaren. Houd elkaar in de gaten en blijf sterk! Vanwege de corona-uitbraak willen wij van Eve’s Fashion ons steentje bijdragen en jou een kortingscode aanbieden. Gebruik code: STAYSAFE.

Eve’s Fashion heeft het beste van het beste voor jou verzameld om te rocken tijdens lente 20'! Slay het hele seizoen lang in de nieuwe collectie van Eve!

De nieuwe collectie bestaat voornamelijk uit glamour items met een boujee maar fierce touch, maar ook gevuld met veel comfy but fashionable items. Het kleurenpalet van deze collectie is erg kleurrijk en sprankelend, perfect voor daily wear. In één woord sophisticated! Naast dat de items erg comfortabel zitten, zie je er altijd fashionable uit!

De nieuwe Eve x Manpowerr-samenwerking is een hit! Bij deze collectie draait alles om limited leren jasjes, net zoals de Limited Leather Jacket Rockstar en Limited Leather Jacket Fashion Killer. Maar ook, de Limited Leather Jacket Customize, ja ladies custom! Dit betekent dat jij, je eigen jas kunt aanpassen, met een kleur, tekst, naam of afbeelding kunt kiezen. Dit kan je eigen gezicht zijn, een merk waar je van houdt of gewoon een afbeelding. En voilà, nu kun je, je eigen ontwerp rocken!

Een ander statement piece dat niet mag ontbreken in a girl’s closet, is de Crystal Mesh Panty Black or White. Wees comfy maar fashionable in de Milana Split Pants Black, Lila, Baby Blue of Ocean Green en maak je kast compleet.

Maar natuurlijk is deze collectie weer gevuld met kenmerkende Eve t-shirts, zoals de Panter Tee’s. Verkrijgbaar in zwart, wit, grijs, roze, geel, groen en marineblauw. Of breng je outfit naar een ander niveau met pieces die erg geliefd zijn, zoals Romance Glitter Bodysuit. Verkrijgbaar in goud, zwart, zilver, lichtgrijs, donkergrijs, mint, babyblauw, kobaltblauw, paars, lila en koraal.

You better run before it’s gone. Slay babe!

Geplaatst op 17 april 2020