• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Blog - New Unique the Label Summer Collection 20’

New Eve Summer Collection 20’

Guess who’s back met een prachtige en fabulous zomercollectie van Unique the Label, YAASS we are! Eve’s Fashion heeft een heleboel must have fits voor jou verzameld om te dragen tijdens zomer 20 '! Slay het hele seizoen lang in de nieuwste collectie van Unique the Label!

De nieuwe collectie bestaat uit veel fabulous glamour items met een sexy en fierce touch. To slay your runway! De collectie is ook gevuld met veel fabulous comfy fits, zodat je elk moment van de dag er stijlvol uitziet en je toch comfortabel voelt. Het kleurenpalet van deze collectie is erg kleurrijk en sprankelend, veel roze, veel lila en veel van alles. Kortom, de trendkleuren van nu. De hele collectie is in één woord sophisticated!

Veel items zijn op dit moment erg geliefd, net als de Kim Body Black, Stone, Light Purple of in Pink matchend met de Kim Jogger Black, Stone, Light Purple of in Pink. Of de Zoe Halter Body, verkrijgbaar in twee verschillende stoffen en verschillende kleuren. Een lekker slinky stofje in de kleur Black, White en Light Nude. Of een lurex stof in de kleur Black, Beige Goud, Light Pink en Light Silver. Een comfy fit en tegelijkertijd erg fashionable! Iets wat je niet mag missen is Joy Two Piece in Lilac of Black. You’d literally better run, before it’s gone! Een ander item dat je niet mag missen, is zeker niet je dagelijkse jurk, maar het zeker wel waard. Yes ladies, we hebben het over de Kylie Dress. Verkrijgbaar in Rust, Pink, Black, Light Pink en Beige Gold.

Bekijk ook eens de mooie Chelsea Two Piece in Pink, Sage Green, Light Orange, Lilac of Black. Perfect voor dit seizoen! Of de Jessy Two Piece, verkrijgbaar in twee verschillende stoffen en verschillende kleuren. Een lekker slinky stofje in de kleur Lilac, Yellow, Black en Light Orange. Of een lurex stofje in de kleur Black, Pink en Light Pink. Of als dit niet bij je past, kun je altijd voor een mooi tweedelige set met een broek gaan. Zoals de Jill Set in Rose Taupe of Black.

Maar natuurlijk is deze collectie gevuld met bomb ass swimwear. Bemachtig een mooie two piece zoals de Sydney 3 Pack. Het pak bestaat uit een topje met twee bijpassende broekjes. Genoeg keuze dus! Verkrijgbaar in Blue, Pink, Hot Pink, Black, Rust, Beige Gold, Light Pink en Silver Black. Ben je niet op zoek naar een tweedelig set maar wel een mooie bathingsuit? Ga dan voor de Paris Bathingsuit. Verkrijgbaar in Pink, Black en Beige Gold.

Slay all season long in the newest collection of Unique the Label!

Geplaatst op 1 juli 2020