• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Blog - Welkom op de nieuwe website van Eve's Fashion

Vol trots presenteren wij jullie FINALLY onze nieuwe website. Voor vele lijkt het super simpel om zo’n verandering toe te passen maar toch is dit ‘a lot off work’!

Wat eigenlijk een paar maanden zou duren, duurde nu veel langer. Oh my god, dit was voor ons en jullie een hel. Het leek een idee die nooit werkelijkheid zou worden maar na veel bloed, zweet en tranen en achter de schermen dag in en dag uit eraan gewerkt te hebben, zijn wij PROUD dat jullie eindelijk onbezorgd en EASY kunnen winkelen op onze nieuwe Eve’s Fashion webshop.

Voor onze klanten die de oude website nog kunnen herinneren, jullie zullen vast aardig wat verschillen opmerken. We hebben de uitstraling overzichtelijker gemaakt. We proberen bij elk artikel meer informatie te verschaffen zodat het voor jullie makkelijker is om te bestellen.

Ook hebben wij een aantal nieuwe tools toegevoegd. Je kan bijvoorbeeld onze artikelen ook zien bij de Instagram moments maar ook in onze Campaign pages, oftewel een LOOKBOOK van onze collectie. Via deze tools kan je super simpel het artikel wat weergegeven wordt shoppen! How about that?

Voor extra klantenservice is de nieuwe chat waar jullie bijna 24/7 vragen aan ons kunnen stellen! How easy is that? Tijdens het shoppen een vraag? Send us a message via the chat! Zo krijg je altijd antwoord op je vraag en kan je gemakkelijk door winkelen.

Ons assortiment door Eve's Fashion 

Bij Eve’s Fashion kan iedereen zijn eigen fashion must-have bemachtigen, hier is voor ieder wat wils! Wij bieden je een ruime keus in ons fashionable assortiment aan. Al zoek je iets daily sophisticated of ga je voor een extraordinary out-going look dan hebben wij dat voor je. Ben je de trendsetter, de hustler, de partyanimal, de traveler of de sociale babe, bij Eve’s Fashion kleden wij je van top tot teen. Bij ons ben je aan het juiste adres. Elke Eve babe is uniek in zijn soort, hoewel ze één ding gemeen hebben: de dag begint en eindigt in een look van Eve’s Fashion.

In ons assortiment waan je, je in een ruime keus van exclusieve fashion labels, zoals het sophisticated LA Sisters, de fashionable sunnies van Quay Australia, de stunning sieraden lijn van Ettika en Vanessa Mooney en de exclusieve designs van de Eve Exclusieve collectie.

Elk seizoen zorgt Eve’s Fashion ervoor dat zij altijd up to date is van the latest trends, om vervolgens met de newest items ons fashionable assortiment compleet te maken, zodat jij er elk seizoen fashionable bij loopt! De aantrekkelijke prijzen en een handig retourbeleid maakt shoppen bij ons een feestje. Bij Eve’s Fashion shine jij van top tot teen in betaalbare fashion.

Vergeet ons niet te taggen in jouw fearless Eve’s Fashion outfit! And become one of our Eve babes! IG: @eves_fashion #evesfashion

Geplaatst op 1 september 2019