• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Blog - De nieuwste fashion trends & collections voor deze Zomer!

Deze LATEST trends van SUMMER ‘19!

Eén van de trends die je deze zomer niet zult missen is satin, met name de Slip dress. Ook wel bekend als de Satin Dress in Lingeriestijl. The ‘90s ICON isn’t leaving baby! Deze EYE CATCHER is een must have voor je eigen collectie. You’ll look smoother than silk in our latest satin items. Perfect als daily wear of party outfit! Bekijk snel onze Satin collectie!

Next is de Cycling Short. Ook wel bekend als de Biker Short. Deze short is in zijn algemeenheid al een groot modefenomeen. Perfect om te combineren met elke stijl. Van URBAN, tot aan SPORTY! Gecombineerd met een blazer ben jij de SHOWSTOPPER van de avond! Maak een statement met de Cycling Shorts collectie van Eve’s Fashion!

Boilersuits zijn perfect voor dit zomerseizoen. Ook wel bekend als de Playsuit. Heel CASUAL but also very FASHIONABLE! Een Boilersuit is al een gehele look in één, wat betekent: you don’t have to stress about what to wear anymore. Finish je look met een paar killer heels en statement items van Ettika of Vanessa Mooney, and you’re ready to SLAY your day!

Vinyl is het nieuwe leer! We hebben een aantal absolute musthaves in vinyl. Dat zijn de meest gewilde items om een ​​FABOULOUS outfit te maken. Ben je dapper genoeg? Maak je outfit SASSY & CLASSY, met elk vinyl item! Koop het hier bij ons in de collectie.

Last but not least zijn de animalprints & neon! Hoor je animalprints of neon, dan hoor je iconische STATEMENT makers. Met deze printjes kun je het niet gek genoeg maken! Durf jij het aan? Accentueer je zonovergoten huid met het helderste groen, geel en roze. Stap uit je comfortzone en ROCK deze trend. Bemachtig jouw animalprint of neon MUSTHAVE van onze collectie!

Dit seizoen heeft Eve’s Fashion onder meer deze stijlvolle latest trends ingeslagen en nog veel meer. Bekijk de gehele zomercollectie nu bij NEW & TRENDY!

Geplaatst op 27 juli 2019