• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Blog - Biggest SWIMWEAR Collection ever!

Hi lovely’s,

Heb je onze nieuwste collectie al gezien? Want wij hebben zojuist onze grootste zwemkleding collectie ooit gedropt! Sta op en begin met het verzamelen van deze items, want de zomer staat voor de deur en JIJ moet zomer proof zijn.

SHOP NU

Deze collectie is gevuld met alles wat je maar kunt bedenken, noem het maar op, wij hebben het. Ontwerpen gemaakt met felle en prachtige kleuren, van de mooiste stoffen. Net zoals de geliefde stof Lurex, laat het stralen baby! Maak jezelf van top tot teen zomer proof met deze items. Work those beach vibes met een kimono, een bikini of bathingsuit, een mooie zonnebril en ga ervoor. Of be chilling in een t-shirt dress of een comfy two piece en finish je look met een paar mooie sandalen.

We kunnen het gewoon niet bijhouden! Er zijn teveel must haves en we willen ze allemaal! Dus daarom hebben wij wat voor jou verzameld, want we begrijpen maar al te goed dat dit een hele moeilijke keuze is. We got you! We hebben 4 van onze favoriete items verzameld die jou er als een godin zal laten uitzien en voelen. Scroll naar beneden voor wat inspiratie.

 

Girl Crush Bathingsuit Lurex Rust
Wij zijn enorm verlief op deze
badpakken. Zijn die niet to die for? Een ontwerp dat al je mooie rondingen definieert! Gemaakt van een prachtige stof genaamd

 Lurex, hierdoor zal je huidskleur stralen in het zonlicht. Beschikbaar in 9 verschillende kleuren.

SHOP NOW

 

Vip Sunnie Brown Fade
Kijk die drip! Zie eruit als een babe bij het dragen van één van deze zonnebrillen. Is de vibe gedurft en kleurrijk draag dan een van de andere kleuren. Voel je, je meer sophisticated, dan zal je moeten gaan voor de Loyalty Sunnie in Black of Brown. Haal ze allemaal!

 

SHOP NOW

 

Sweet on You Bikini Lurex Purple Gold
Mix it up! Deze bikini is perfect voor dit seizoen. Een ontwerp dat het beste uit jou haalt. Laat het goud op je huid stralen. Maak de look af met een paar geweldige sieraden of zonnebrillen en op naar het strand!

SHOP NOW

 

LA Vibes Comfy Set Black
Bekijk deze geweldige comfy set van onze nieuwste collectie. Combineer het met de Right On Line Lace Up Heels Black voor een edgy look! Of ga voor de Moves Sandals Nude voor een drippy look. Ook beschikbaar in Nude.

SHOP NOW

 

All in Snatched Bathingsuit Blue
Snatch that gorgeous body! De touwtjes aan de zijkant zorgt voor een mooi silhouet, zodat al je rondingen er mooi uitkomenl. Word beach babe proof in deze one piece! Beschikbaar in 6 kleuren

SHOP NOW 

 

Was dit niks voor jou? Misschien is deze combinatie dan iets voor jou!

Deze set is perfecte toevoeging voor aan je zomer garderobe. Zie eruit als een godin met de Time Out Bikini Lurex Dark Silver gecombineerd met de Kimono Lurex Dark Silver. Maak de look af met een gewaagde sunnie, net als de Line Up Sunnie Black. Beschikbaar in vijf kleuren.

 

SHOP NOW

Geplaatst op 4 mei 2021