• Worldwide shipping
  • Weekly new collection
  • Ordered before 15.00h, is same day shipping!
Taal

Blog - Valentine's Day

Hi lovelys,

De timing is misschien niet goed, maar het is weer de tijd van het jaar. Ja, we hebben het over Valentijnsdag! Bij V-day draait alles om het verspreiden van de liefde, veel eten en een heleboel q-time. En nee, vandaag is niet alleen maar voor al die schattige stelletjes, maar ook voor al die single ladies. So where yall at, because we got you! We delen onze beste ideeën over hoe je Valentijnsdag samen of vrijgezel kan vieren.

Laten we deze dag beginnen met wat self-love. Trakteer jezelf op een verwen moment met een geschenk. Maak je cadeau compleet door kortingscode: VDAY15 toe te voegen. Omdat je dat verdient babe!


Begin deze mooie dag met het kopen van mooie lingerie voor jezelf voor Valentijnsdag! Make yourself look and feel like a snack voor jezelf of voor een speciaal iemand! Een set of one piece van OW Intimes kan ervoor zorgen dat je je een gloednieuwe vrouw voelt. Zie eruit als een snack in de Fanny Set White of Black. Of ga voor een gewaagde one piece met de badass Gabriella Mesh Body Black. Geen excuus om jezelf niet te verwennen!


Om het af te maken, verwen jezelf met een PJ en een paar comfy slides. Chill in de PJ Satin Set Pink, Rust, Blue, Black/White, White/Black, Crème of Pearl Tiger. Of ga all black in the Nika PJ Satin Set Black. Finish je look met de Fluffy Cross Over Slides, Fluffy Strap Slides of Fluffy Slides. Of go classic met de Classic Fluffy Slides. Eenmaal klaar, pak wat snacks, zet een film aan en he been fabulous night!


Wil je meer? Bekijk onze IG page @eve_fashion voor een Valentine’s Day winactie. You’d better run before it’s gone. Word jij onze Eve babe winnaar?



Geplaatst op 11 februari 2021